Wat wij voor u kunnen doen

Klik op de rode titels boven de tekst om naar de betreffende pagina te gaan.

 

 

Autobelettering of voertuigreclame

Reclame maken op auto's is al bijna even oud als de auto zelf. De reden hiervoor ligt ook erg voor de hand. U heeft een reclamebord rondrijden voor de prijs van slechts enkele advertenties in een plaatselijk dagblad.

Reclameborden - plaatmateriaal

Veel reclame wordt op borden geplakt. Handig voor bouwbedrijven die een bord in het raam zetten als ze een huis opknappen of langs de lijn van het voetbalveld.

 

Carwrap

Carwrap kent vele mogelijkheden vandaag de dag. Geheel of gedeeltelijk of een afbeelding om uw reclameboodschap beter over te brengen.

 

Glasfolie - windowfilm

Op het gebied van glasfolie hebben wij veel te bieden.
Zo kunnen wij glasfolie aanbrengen om meer privacy te geven of als bescherming tegen inbraak of de warmte van de zon als uw pand veel glas heeft.

 

Gevel reclame

Van een tekst met openingstijden op de deur van uw bedrijf tot doosletters op de gevel. Met gevel reclame wordt u gevonden.

 

Spandoeken

Spandoeken en de frames om ze in te hangen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Wij zorgen er voor dat u ook gezien wordt op plaatsen die anders onbenut blijven.

Groot formaat printen

Met onze groot formaat printer kunnen wij op vele materialen uw afbeelding aanbrengen. Denk hierbij aan b.v. een canvas schilderij of een roll-up banner.

Posters

Op mat, zijdeglans of hoogglans foto papier.

 

 

 

Indoor signing

Ook binnen is er veel mogelijk met belettering.