Glasfolie - windowfilm

Funky Design Glasfolie Den Haag Wateringen Westland
 
 
 
 
 
 
 Etched - frosted glasfolie
 
 
Wordt veel gebruikt door particulieren op de begane grond om de inkijk in hun woning van buitenaf te minimaliseren en wordt daarom vaak privacyfolie genoemd..

 

 

 

Bedrijven gebruiken het veelal om uitstraling te geven aan glaspartijen en informatie bij de voordeur zoals bijvoorbeeld de openingstijden of de naam van de sleutelhouder.

Funky Design Autobelettering Belettering Reclame Gevelreclame Carwrap Reclameborden Spandoeken Posters Groot formaat printen Etch folie Veiligheidsfolie Getint glas
Glasfolie etched frosted dusted en in kleur

 
De etch folie kunnen wij snijden met de plotter, maar kan ook prima gebruikt worden i.c.m. gebruikelijke folie. Zo kunnen wij beiden combineren, zodat het bedrijfslogo gewoon in kleur aangebracht kan worden.

Glasfolie etched frosted dusted en in kleur

Getint glas voor de auto

Getint glas, raamfolie, autoramen tinten
Getint glas, raamfolie, autoramen tinten
Getint glas, raamfolie, autoramen tinten

 
 
Op de voorste draairuiten is slechts een klein percentage verduistering toegestaan bij de wet, maar achter de B-stijl mogen de ramen zo donker gemaakt worden als men wil.
Buiten een mooie uitstraling geeft het comfort door het directe zonlicht te weren. Het is veilig, omdat het bij een onverhoopte ruitbreuk het losse glas bijeenhoudt. Vermindert de inkijk waardoor de privacy verhoogd wordt en is warmtewerend.

 

 


Verder leveren wij zonwerende folie voor gebouwen, anti-doorval folies voor bijvoorbeeld kleuterscholen en inbraakvertragende folie voor winkeletalages.

Windowfilm, glasfolie zonwerende folie, veiligheidsfolie